Geen Kempenerpop in 2014 Geen Kempenerpop in 2014

Gratis festival in Aalst-Waalre voert veranderingen door en keert terug in de lente van 2015

, Daan Krahmer

Geen Kempenerpop in 2014

Gratis festival in Aalst-Waalre voert veranderingen door en keert terug in de lente van 2015

Daan Krahmer ,

Het gratis toegankelijke festival Kempenerpop slaat een jaartje over. De organisatie laat in een persbericht weten dat door diverse, belastende ontwikkelingen Kemperenpop genoodzaakt is de editie van 2014 te laten schieten. Het plan van het populaire festival is om terug te gaan naar de huiskamersfeer van de begindagen van Kemperenpop. Daarnaast verhuist het festival van het derde weekend van september naar een nader te bepalen datum in de vroege zomer.

Kempenerpop vindt sinds 1981 steevast plaats tussen Aalst en Waalre en stond de aflopen edities gerant voor zo’n 5.000 bezoekers per dag. In het verleden kleurde zowel grote internationale acts zoals Karma To Burn als regionale favorieten zoals Peter Pan Speedrock, Stuurdbaard Bakkebaard en The Dirty Denims het affiche. In 2012 breidde het festival uit tot een drie dagen durend festijn met camping en alle andere voorzieningen die bij een groot meer dagen durend festival horen.
 
De 33ste editie van Kempenerpop vindt plaats in de vroege zomer van 2015. Zodra meer bekend is over de invulling van het nieuwe Kempenerpop, zal 3voor12/Eindhoven daarover berichten op de site. 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven