Paaspop 2013: Jack Daniel's Secret Gig is stonerset Peter Pan Speedrock

Paaldansende barvrouwen, nieuw materiaal, geen Dikke Dennis

Tamara Scholten ,

Nietsvermoedend staan uw recensent en fotograaf óp de bar van de Thunderbolt Stage te wachten tot de band, waarvan van te voren niet bekend was wie het zou zijn, begint te spelen. Wat aangekondigd werd als Peter Pan Speedrock, blijkt een nieuw, instrumentaal stonerproject van deze band te zijn.

CONCERT 
Peter Pan Speedrock, Thunderbolt, zaterdag 30 maart 2013

MUZIEK
De Eindhovense band Peter Pan Speedrock draait al een aantal jaren mee in de muziekwereld. Trots op zijn roots en trots op de muziek die ze maken. Menig uitverkochte zaal in Nederland spelen ze plat met hun muziek. Dit keer staan ze op het podium met een instrumentale set met nieuwe nummers, onder de naam 'Jack Daniel’s Legends': een secret gig dus. De stonerrock-sound klinkt overtuigend goed in de Thunderbolt Stage.
 
PLUS
Ondanks dat het publiek de muziek niet kent, wordt het goed ontvangen. Of dit nou komt door de sfeer die er hangt, de paaldansende barvrouwen of de muziek zelf, het lijkt niet uit te maken; het is een keihard feestje! Extra pluspunt is toch wel de toegift, waarbij verteld wordt dat er nu dan toch echt nummers van Peter Pan Speedrock gespeeld gaan worden. Dit wordt dan ook extra goed ontvangen door het publiek, er ontstaat zelfs een pit voor het podium
 
MIN
Dikke Dennis is in geen velden of wegen te bekennen. 
 
CIJFER
8