Fresku’s boyband Kutzooi maakt carnavalsclip Fresku’s boyband Kutzooi maakt carnavalsclip

Ook Shock-n-Surprise en Teemong doen mee op Thunderdommel-anthem

, Tekst: Patric Muris

Fresku’s boyband Kutzooi maakt carnavalsclip

Ook Shock-n-Surprise en Teemong doen mee op Thunderdommel-anthem

Tekst: Patric Muris ,

Als je op je creatieve hoogtepunt zit, moet je alles dat in je opkomt, gewoon uitvoeren. Niet teveel over nadenken, gewoon doen. Het zou een gedachte van Fresku kunnen zijn die na de succesvolle release van ‘Maskerade’ een tv-programma maakte als alter ego Gino Pietermaai, onder een ander alias – The Singing Building – meewerkte aan Glow, ‘lezingen’ gaf op Hit The City en zich nu dus ook waagt aan een carnavalsclip.

En het is niet eens de eerste keer dat Fresku zoiets doet. Kutzooi, zoals zijn boyband heet, bestaat al langer. In 2010 is er ook een clip gemaakt, samen met Shock-n-Surprise en Teemong. ‘Worms Inside My Face’ luidde de titel toen. Later volgde nog ‘Baby’s’. De nieuwe track heet ‘Party Groove’ en is, zoals we Fresku en zijn crew kennen, bijzonder hilarisch. De videoclip is (deels) afgelopen zondag geschoten in café ‘t Rozenknopje aan de Hoogstraat in Eindhoven. Doordat twee verschillende tijden zijn gecommuniceerd, stonden sommige mensen ’s middags al verkleed en wel voor het café, terwijl de werkelijke opname pas ‘s avonds plaatsvond.

‘Party Groove’ is het anthem van Thunderdommel, het jaarlijkse alternatief voor de reguliere carnaval: wel verkleed, maar zonder kutmuziek. Om maar even passend jargon te gebruiken.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven