Achttienjarige Eindhovense producer D-wayne maakt remix voor Enrique Iglesias Achttienjarige Eindhovense producer D-wayne maakt remix voor Enrique Iglesias

Na releases op labels Steve Aoki en Afrojack volgt samenwerking met Nicky Romero

, Tekst: Patric Muris

Achttienjarige Eindhovense producer D-wayne maakt remix voor Enrique Iglesias

Na releases op labels Steve Aoki en Afrojack volgt samenwerking met Nicky Romero

Tekst: Patric Muris ,

Hij is al langer actief in de dance scene, maar nu zal het grote publiek hem pas ontdekken: D-wayne (echte naam Dwayne Megens) is een achttienjarige dj/producer die thuis vanuit zijn kamer in Eindhoven werkt aan eigen nummers en diverse remixen. Hij bracht eerder al producties uit op de labels van Steve Aoki en Afrojack en nu is hij benaderd door het management van Enrique Iglesias voor het maken van een remix van zijn nieuwe single ‘Finally Found You’. Het werken met grote sterren houdt niet op, want nu mag D-wayne samenwerken aan een track met Nicky Romero, één van de grootste namen in de dance scene op dit moment.

Met zijn remix van ‘Finally Found You’ is het nummer omgezet naar een energieke floorfiller. De remix werd een dag nadat de productie werd toegestuurd naar het label al goedgekeurd en de reacties waren erg positief, waarna de release volgde. Zo laat D-wayne vanmiddag weten in het programma ‘De Coen & Sander Show’ op 3FM. Op de vraag hoe hij daar ooit bij terecht is gekomen, antwoordt hij dat hij positief is opgevallen bij de producers van Enrique Iglesias na zijn releases bij Afrojack en Steve Aoki.

D-wayne heeft een band met Afrojack gekregen nadat die ooit zijn muziek tussen al die duizenden e-mails vond, naar zijn muziek luisterde en het goed vond. D-wayne blijft Afrojack nog steeds muziek sturen en gebruikt hem zo als klankbord. Het zorgt er ook voor dat zijn bekendheid toeneemt wanneer Afrojack iets van hem draait en mensen vragen waar de muziek vandaan komt. Het zal niet lang meer duren of D-wayne gaat zelf groot worden als dj/producer, want hij maakt vandaag ook bekend te gaan werken aan een nieuwe track samen met de populaire Nicky Romero.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven