Kort nieuwsbulletin Kort nieuwsbulletin

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Kort nieuwsbulletin

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Extra! Extra! Lees hier alles over de laatste nieuwsfeitjes van muzikaal Eindhoven. Met in deze editie aandacht voor het einde van het Virus festival.

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

STRP FESTIVAL ZOEKT TALENT
De eerste lichting scouts zijn geselecteerd en zullen de komende tijd het land intrekken om voor het STRP festival op zoek te gaan naar Art & Technology talenten. Eenmaal geselecteerd zijn er maar liefst twee prijzen te winnen; de publieksprijs en de juryprijs. Beide winnaars ontvangen een consult van The Agency V2/ Nimk. De juryprijs wint tevens 1000 euro en een plek in de expo tijdens STRP festival 2012. Heb je hier wel oren naar, surf dan naar de STRP site en lees de voorwaarden voor deelname. Jezelf nomineren kan via twitter!

VIRUS KAPT ERMEE
Stichting Virus stopt ermee. Na 19 jaar met bijzondere festivals en toegankelijk culturele evenementen zoals het Virus festival, de experimentele ViRi mini festivals en Stukafest wordt de stichting opgeheven. Maar niet zonder een gepast afscheid. Op zaterdagavond 21 mei vind in het Temporary Art Centre de Virus Farewell Party plaats. De avond zal muzikale bijdragen van oude Virusbekenden Foam, The Gospel, neWax kennen en dj-sets van Penny pony & DЯ†/V\§†Я en dj Vince. Aanvang 20:30, de entree gratis.

SO WHAT AFTER
Na een dag aan het water dansen nog steeds niet moe? Het So What festival gaat vrolijk binnen verder in een pas verbouwde locatie. De skibaan is uit het paviljoen van de IJzeren man getrokken; de skilift hangt er nog. Er is dus meer dan genoeg plaats om te komen luisteren naar sets van Hank Long vs. Ramb Nemmels, Dimi Angelis, Tim Wolff en Joachim. Kaarten zijn te koop bij de nieuwe locatie van de Eindhoven Winkel en slechts zeer beperkt verkrijgbaar voor 5 euro.

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven