Kempenerpop warmt op met eerste namen Kempenerpop warmt op met eerste namen

Knus tweedaags festival staat weer in de steigers

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Kempenerpop warmt op met eerste namen

Knus tweedaags festival staat weer in de steigers

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Kempenerpop was vorig jaar geslaagd, maar fris. Dit jaar treft de organisatie wat weerbestendige voorzorgsmaatregelen en komt met de eerste tien namen op de proppen.

Knus tweedaags festival staat weer in de steigers

Het gratis toegankelijke festival Kempenerpop in Waalre vindt dit jaar plaats tijdens het weekeinde van 17 en 18 september. Na de geslaagde, maar frisse editie van vorig jaar heeft de organisatie diverse maatregelen getroffen om het festival meer weersbestendig te maken. Zo vinden dit jaar alle optredens plaats op overdekte podia, worden de festivaltenten een maatje groter en is er een restaurant met een groot overdekt terras.

Ook wat de programmering betreft warmt Kempenerpop op, met de bekendmaking van de eerste tien namen. In het oog springen allereerst de optredens van topformaties DeWolff, Krach, 3FM Award-winnaar Handsome Poets en Gruppo Sportivo, maar ook Denvis & The Real Deal, Mur Du Son, Daybroke en SQY Rocking Team mogen er zijn. Opvallende nieuwkomer is de band Black-Bone uit ons eigen Eindhoven. Het zijn jonge, rockende gasten die in december het voorprogramma zullen verzorgen van niemand minder dan Deep Purple. Jamaican Jukebox tenslotte maakt de reeks van tien bekendgemaakte namen compleet. Zij verzorgen de muzikale omlijsting van het overdekte terras.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven