Kort nieuwsbulletin Kort nieuwsbulletin

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Kort nieuwsbulletin

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Extra! Extra! Lees hier de muzikale weetjes uit Eindhoven.

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

Dutch Gathering Outdoor prijswinnaars staan voor een gesloten deur.

3VOOR12/Eindhoven lezers die mee hebben gedaan aan de Dutch Gathering Outdoor prijsvraag kregen op de dag van het festival een vervelende verassing. Op de zonovergoten 22e augustus mochten maarliefst 10 winnaars 2 tickets ophalen aan de kassa van het festival. Daar aangekomen bleken ze echter niet op de beloofde gastenlijst te staan. Een aantal volhardende ‘gelukkigen’ wisten na veel gezeur alsnog binnen te komen, anderen zijn echter teleurgesteld terug naar huis gegaan. 3VOOR12/Eindhoven betreurt de gang van zaken en heeft bij de organisatie om opheldering gevraagd. Deze heeft tot op de dag van vandaag helaas niets van zich laten horen.

Nieuwe techhouse avond in de Effenaar.

Lokale helden en talenten komen tijdens Note, de nieuwe kwaliteits dance-avond van de Effenaar, samen met internationaal gerenommeerde cutting edge gast-dj’s en live acts. Kortom een nieuw platform binnen de lichtstad, zonder pretenties, waarbij niet wordt ingegaan op trends maar louter geprogrammeerd wordt vanuit de onderbuik. De line-up van de eerste editie zal bestaan uit Seuil (FreaknChic, Eklo, Fr) + EL-P + Zef Felicien + creative support. Aan de deur betaal je 10 euro voor een kaartje, in de voorverkoop 8 euro.

Festival seizoen nog niet voorbij.

Wie denkt dat het festival seizoen voorbij is heeft het mis. Kempenerpop barst komend weekend los in Waalre. Waar in het verleden nog wel eens minachtend naar dit festival gekeken werd is daar nu absoluut geen reden meer voor. Het voormalige tuinfeest is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardig festival met meerdere podia. Dit jaar kun je onder andere kijken naar Woody en Paul, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Elle Bandita, Drive Like Maria, Mad Sin en LEFT. Nog geen plannen, trek je festivallaarzen dan nog een keer aan voor de enige echte seizoen afsluiter in festival land.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven