Line up nieuwe clubavond 3VOOR12/Eindhoven bekend! Line up nieuwe clubavond 3VOOR12/Eindhoven bekend!

Bird, Dearworld en Suimasen zorgen voor zwaargewichten editie

, Tekst: Patric Muris

Line up nieuwe clubavond 3VOOR12/Eindhoven bekend!

Bird, Dearworld en Suimasen zorgen voor zwaargewichten editie

Tekst: Patric Muris ,

De vorige clubavond heeft nogmaals bevestigd dat Eindhoven veel goede muziek te bieden heeft. En dat er een publiek is dat er oren naar heeft. Toen was het vooral een podium voor de nieuwe generatie, aankomende editie is zowel de Kleine Zaal van de Effenaar als de Foyer een hoofdpodium met zwaargewichten uit eigen stad. En eentje hebben we geleend van de buren.

Bird, Dearworld en Suimasen zorgen voor zwaargewichten editie

Luisteraars van 3VOOR12/Eindhoven radio weten al een tijdje dat Suimasen de headliner is van onze volgende clubavond waar zij maar liefst een uur (!) zullen optreden. De vorige editie kwam nog net iets te vroeg, mede door de al eerder geplande albumpresentatie in dezelfde zaal van de Effenaar. Inmiddels reizen ze heel Nederland door om vervolgens, als ze echt helemaal opgewarmd zijn, terug te komen naar hun eigen stad voor een waar slotspektakel van hun tour.

Van Bird hebben de luisteraars van ons radioprogramma zelfs al kunnen horen hoe ontzettend mooi hun muziek live klinkt. Tijdens het bezoek aan de studio van EFM werden zij overrompeld met de uitnodiging voor het spelen op onze clubavond waar zij tot ons grote plezier op in zijn gegaan. Omdat de muziek van Bird vraagt om een intieme setting zullen zij hun akoestische set in de foyer spelen.

Zoals gebruikelijk spelen er drie bands op onze clubavond waardoor er nog één plek te vergeven was. Net als vorige keer hebben we ook nu weer een bandje geleend van een andere lokale 3V12. Zowel Tilburg als ’s-Hertogenbosch zijn de trotse bezitters van Dearworld. De band was als voorprogramma van We Have Band al succesvol in Eindhoven en heeft laten weten graag terug te komen.

Klinkende namen dus op de volgende editie van 3VOOR12/Eindhoven die op 5 februari 2010 zal plaatsvinden. Wij zijn erg trots op dit affiche en zullen de komende tijd –uiteraard- met meer informatie komen. Over de bands, maar ook over de avond zelf. Wat we wel alvast kunnen verklappen, is dat de packagedeal ‘kaartje van Club 3VOOR12/Eindhoven geeft ook toegang tot aansluitende Indie Disco’ ook nu weer van toepassing is. En minstens even leuk: ook de prijs blijft hetzelfde. Voor slechts vijf euro ben je erbij. Binnenkort meer! Zowel op onze site als tijdens 3VOOR12/Eindhoven radio. Luister iedere maandag van 19.00 uur tot 21.00 uur naar EFM om niets te missen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven