Paaspop presenteert eerste namen Paaspop presenteert eerste namen

Early Bird voorverkoop start 19 december

, Tekst: Sanne Reiniers

Paaspop presenteert eerste namen

Early Bird voorverkoop start 19 december

Tekst: Sanne Reiniers ,

Met nog vier maanden te gaan heeft Paaspop vandaag de eerste namen voor de editie van 2010 officieel bekend gemaakt. De traditionele opener van het festivalseizoen vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 april op festivalterrein de Molenheide in Schijndel.

Early Bird voorverkoop start 19 december

Arch Enemy, Entombed, Karma to Burn, Peter Pan Speedrock, The Accelerators en Reverend Horton Heat zijn de blikvangers in het zwaardere segment, daar waar Bob Wayne and the .357 Stringband country- en bluegrassliefhebbers zal aanspreken. Dave Clarke is de eerste naam voor wat betreft het programma in de dance area, het podium dat ook dit jaar weer gehost wordt door dance party organisator Extrema. Tevens is er voor een veelbelovende band weer een plek in het blokkenschema van Paaspop te verdienen via Next Best Band, het eerder dit jaar gelanceerde crossmediale podium voor bands en muziekliefhebbers. 

Voor het eerst kent Paaspop ook een mogelijkheid tot het aanschaffen van Early Bird combi-tickets. (E-tickets only). Een E-ticket voor het hele weekend wordt in de periode van zaterdag 19 december 10.00 uur tot en met 16 januari aangeboden voor €72,50. Kaarten zijn online te bestellen via de website www.paaspop.nl.

In 2009 was Paaspop voor het festival begon op beide dagen uitverkocht. Ruim 20.000 bezoekers genoten toen van ruim 70 acts variërend van dance tot rock en van amusement tot cabaret, verdeeld over zes podia in grote circustenten.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven