Paaspop onthult eerste namen voor 2009

Het gaat weer een mooie editie worden...

Tekst: Sanne Reiniers ,

De eerste acts voor Paaspop 2009 (op zaterdag 11 en zondag 12 april 2009 op festivalterrein de Molenheide in het Noord-brabantse Schijndel) zijn bekend gemaakt door de organisatie van het festival. 3voor12/Eindhoven brengt je de namen van de acts.

Het gaat weer een mooie editie worden...

Novastar en Rowwen Hèze zijn de grote namen die op de Main Stage zullen aantreden. De Masters Of Rock is het domein van de zwaargewichten waarvan Volbeat er één is, maar ook Walls Of Jericho, Toy Dolls en Pestilence.

Extrema is al jaren de host van de Dance area en daar mogen naast Boys Noize ook The Subs en Joost van Bellen verwelkomd worden. De Restolounge is met acts als Mambo Kurt, Slam & Howie, Che Sudaka en The Hawkeye and Hoe Band gegarandeerd weer de feesttent bij uitstek. Tot slot is met De Levende Jukebox de eerste naam voor de Theatertent bevestigd.

Met de succeseditie van 2008 nog in het achterhoofd zet Paaspop voor 2009 met onder andere bovenstaande acts en seizoenstechnisch gunstigere data opnieuw hoog in. Het festival groeit ieder jaar en in maart van dit jaar wist de organisatie ondanks het gure weer een recordaantal bezoekers naar Schijndel te lokken.

De voorverkoop voor Paaspop start eind januari. Dan zal ook het complete programma bekend gemaakt worden.