3VOOR12/Eindhoven: RAUW op zoek naar de zonderling in het zuiden 3VOOR12/Eindhoven: RAUW op zoek naar de zonderling in het zuiden

Vooruitstrevende clubavond daalt af naar de Effenaar.

3VOOR12/Eindhoven: RAUW op zoek naar de zonderling in het zuiden

Vooruitstrevende clubavond daalt af naar de Effenaar.

Neerlands meest vooruitstrevende clubavond komt begin volgend jaar naar Eindhoven. Het was even zoeken maar ook Joost van Bellen heeft ook de weg gevonden naar onze stad en zal met zijn meubelstukken concept RAUW, neerdalen in de grote zaal van de Effenaar.

Vooruitstrevende clubavond daalt af naar de Effenaar.

'RAUW hates the serious dj with the perfect mix, pukes on the perfect lightshow and is disgusted by slick decorations and so called beautiful people' (bron: meubelstukken.nl/rauw).

Het hing al een poosje in de lucht maar de kogel is door de kerk, Joost van Bellen's RAUW zal vanaf januari gaan plaatsvinden in de grote zaal van de Effenaar. In een korte reactie geeft van Bellen, die op dit moment de laatste hand legt aan de opnamen van de nieuwe Junkie XL clip in New York, aan dat de planning eigenlijk voor begin november lag. Deze datum ligt alleen te kort op het STRP festival, waar ook Van Bellen aan het lijstje met acts toegevoegd kan worden.

De grote vraag is natuurlijk wie er naast van Bellen de eerste gast dj/ act zal zijn in de Effenaar. Boys Noize was laatst al te gast op Mystery Land en heeft dit voorjaar in de Effenaar gestaan. En Motor, onlangs op RAUW, gaf eind vorig jaar nog een teleurstellend optreden in Eindhoven. Namen die de lichtstad nog niet aan gedaan hebben zijn o.a. Digitalism, Tiga, Klaxons, LCD Soundsystem, Headman en natuurlijk toppers als Justice en Erol Alkan. Wie zal het worden....

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven