Bewilder betovert Emmen Bewilder betovert Emmen

Relaxte sfeer bij concert in Apollo

, Irena Middeljans

Bewilder betovert Emmen

Relaxte sfeer bij concert in Apollo

Irena Middeljans ,

Bewilder - voor mij een nieuwe band, maar overduidelijk bekend en geliefd bij het publiek dat afgelopen vrijdag in Groothuis aanwezig was. De vijf mannen namen ruim plek op het podium en genoten zichtbaar van de fijne en rustige atmosfeer die snel ontstond.

Afwisselend genoot het publiek van kabbelende wegdroommuziek en krachtige uptempo liedjes waarbij de muzikanten lekker bewegend in hun muziek opgingen. Wetende dat de indie-nummers geschreven zijn op een eiland, zie je het wuivende riet, de voorbijtrekkende wolken en kabbelend water zo voor je. Wordt de zee wat wilder, dan is dat hét moment om flink te dansen.

Bewilder heeft gezorgd voor genietend publiek dat alleen nog oog had voor de band en hun muziek. Dat kan ook niet anders, want de liedjes werken verslavend. Een nummer kan rustig beginnen en opbloeien tot iets krachtigs of juist wegebben als een echo. Als luisteraar wordt je meegenomen door de muziek.
Het was een ontzettend fijne avond met een erg goede sfeer. Bewilder is een band waar we nog heel veel van gaan horen door hun eigen typische sound.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Drenthe