Reserveringsdag bij De Amer

Kaartverkoop voor nieuwe seizoen

Wouter Bessels ,

Wie kaarten wil scoren voor concerten in cultureel café De Amer moet morgen vroeg uit de veren. De jaarlijkse reserveringsdag staat vanaf 10.00 uur op het programma. Het moment waarop voor het eerst kaarten voor optredens van o.a. Douwe Bob, Tim Knol, Tangarine en King of the World in De Amer gekocht kunnen worden.

De concerten op de deel van De Amer raken snel uitverkocht, zodat reserveren bijna altijd noodzakelijk is. Om de lange rij van wachtenden morgen ietwat dragelijk te maken, treden er diverse acts op: Bucket Head (blues), Bezik (Drentstalig) en Zingga (folk). Ook LDM Bookings/Lucky Dice Music is van de partij met een cd-winkel en extra info over de acts uit hun stal die in De Amer gaan optreden.

Het programma van het nieuwe Amer-seizoen bevat onder meer optredens van American Aquarium, Barrelhouse, CCC Inc., Dayna Kurtz, Douwe Bob, Eric Bibb, Jo Harman, Joris Linssen & Caramba, King of the World, Roos Rebergen, Spinvis, Tangarine, Frédérique Spigt, Meena Crile & The Chris Filmore band, Michael Prins, Over the Rhine en Tim Knol.

Wie de reserveringsdag aan zich voorbij laat gaan kan ook daarna - zolang de voorraad strekt - kaarten reserveren voor de concertdata. Dat kan gedurende de openingstijden van De Amer, zoals te lezen op www.cafedeamer.nl.

De concerten worden op 1 september op de website van De Amer geplaatst. Dan is het ook mogelijk om telefonisch of per mail te reserveren bij Harry de Jong, bereikbaar via 06-83225680 of harrydejong@cafedeamer.nl.

3voor12 drenthe was afgelopen seizoen getuige van een aantal optredens in De Amer: