3voor12 Den Haag

50 Jaar Club Westwood Festival

Nederlands oudste discotheek viert lustrum

Op zaterdag 9 september viert de Haagse discotheek Club Westwood haar 50ste verjaardag met een festival op haar parkeerdek aan de Laan van Poot. De hiermee oudste discotheek van Nederland zal van 12.30 uur
in de middag tot 23.00 uur ’s avonds een gevarieerd programma vol muziek, theater, foodtrucks en verschillende barren, bieden voor ‘jong en oud’. Waar bijna 70% van alle discotheken het laatste decennium om meerdere redenen de deuren moesten sluiten, zwemt het jubilerende Westwood (of in de volksmond de ‘wewo’) juist tegen de trend in.  

Het vijftigjarig bestaan van de club wordt in september gevierd met artiesten, dj’s, live-acts, theater, cocktail-, wijnbar en foodtrucks. Voor de wat meer belegen bezoeker valt Johan Derksen en zijn Pioniers van de Nederpop op. Tijdens zijn theatershow neemt hij je mee in een geschiedenisles, bijgestaan door artiesten als The Clarks, Rudy Bennett, Frans Krassenburg en Johnny Kendall. Tegelijkertijd kun je echter op een andere podia genieten van dj's en acts als Remy of Benny Rodrigues, Pat Smith, Cluptown Soundsystem, Boy Boogie en Oliver ’N Criss. 

Kaarten zijn verkrijgbaar via.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12