3voor12 Den Haag

De Haagse Song van het Jaar: nieuwe tussenstand

The Navigators verrassend op één

The Navigators staan met het liedje ‘The Rock’ in de laatste tussenstand van de Haagse Song van het jaar verkiezing op 1. Het vijftal is daarmee koploper en heeft Skinny Scotty & Jimmy G ingehaald. Samen met 3voor12 Den Haag en poppodium het Paard is Den Haag FM op zoek naar het beste Haagse nummer van 2017. De zoektocht is 1 december begonnen.

In de Top 20 zitten de muzikanten elkaar echt op de hielen, maar toch zijn er wel wat verrassende wijzigingen. Zo is ‘Hiding’ van Son Mieux van plek 5 naar plek 3 gestegen en is Luminize met ‘Twilight’ sinds deze week in de top 5 te vinden. De groep is populair, want als vrije keus is het nummer ‘Follow You’ het meest aangevraagd. De act met het minste aantal stemmen is GLOWINTHEDARK, Gio & Caza met het nummer ‘Hier voor jou’. Ook op acts buiten de regio als Lucas Hamming en Enrique Iglesias wordt gestemd, maar zij maken, ook als vrije keuze, geen kans. Stemmen kan hier nog tot 19 december 23.59 uur.

Op vrijdag 22 december wordt voor de derde keer in de foyer van het Paard van Troje de winnaar bekend gemaakt tijdens een live radio-uitzending. Ook zijn er die avond optredens van kanshebbers op de titel. Vorig jaar won De Kraaien de verkiezing met het nummer ‘Kattenkwaad’. Piñata won in 2015 met het nummer ‘She’s Above My Head’ voor het eerst de verkiezing.

De Tussenstand Top 5:

1. The Navigators – ‘The Rock’
2. Skinny Scotty ft. Jimmy G – ‘Plaaggeest’
3. Son Mieux – ‘Hiding’
4. Cookhouse – ‘Made It Fly’
5. Luminize – ‘Twilight

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12