3voor12 Den Haag

Templo Diez maakt op 2 oktober trilogie compleet met Starlight

En brengt alvast de single 'Sound of Waves' uit

Templo Diez, een Haags vijftal rondom Fransman Pascal Hallibert is een tijd uit beeld geweest.  Niet gek, er was sprake van een sabattical van vijf jaar. In 2013 spraken wij de band nog kort, toen was de strekking " we gaan gewoon onze eigen gang", en nieuwe muziek maken stond na het laatste album even op een laag pitje.

Nu kondigt de groep een nieuw album Starlight aan, dat in deze gekke tijd op 2 oktober het daglicht ziet. Het is het zesde album van de Frans-Italiaans-Nederlandse groep, en de derde in de trilogie met Greyhounds (2011) en Constellations (2015).

Als voorproefje is er de single 'Sound of Waves' met video. Met teksten als "They're in my arms, all the beauty in this world" verwijst het nummer naar de wonderlijke onschuld en breekbaarheid van de jonge dochter van frontman Hallibert.

De sterke stem van Hallibert, goed aanwezige gitaar en mooie tweede stem zetten een compleet geheel neer. De dromerige clip waarin een vrouw in witte kleding aan het water danst geeft een passend beeld bij het nummer.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12