3voor12 Den Haag

The Crave Festival doet het strand aan

27 augustus bij The Hague Beach Stadium

Na het succes als eerste dancefestival in het Zuiderpark Den Haag, doet The Crave nu ook het The Hague Beach Stadium aan onder de noemer: The Crave Beach Festival 2017. 

Vorige maand vond in het Zuiderpark The Crave Festival plaats. Een uitverkochte editie en een magische sfeer in het park. “Dit smaakt naar meer” – aldus de organisatie District25. 

Eind zomer wordt The Crave Beach Festival georganiseerd op het strand van Scheveningen. De locatie die hiervoor is uitgekozen is het The Hague Beach Stadium. Normaliter wordt het stadium hoofdzakelijk gebruikt wordt voor sportevenementen. Op 27 augustus wordt het eenmaal omgetoverd tot een dance-walhalla. 

Programma
Er wordt één groot podium gebouwd waarbij alle focus uitgaat naar de artiest. The Crave heeft wederom een mooi programma samengesteld met verschillende artiesten uit binnen- en buitenland. De headliner Octave One komt overgevlogen uit Detroit voor een live set. Ook de verwachtingen van Japaner DJ Nobu zijn hooggespannen evenals de Amerikaanse Anthony Parasole. Verder wordt het affiche aangevuld met artiesten van eigen bodem: Steve Rachmad, Deniro en Terekke

Tickets www.thecravefestival.nl of Facebook pagina van The Crave. Het evenement vindt plaats op Zondag 27 augustus van 12:00 tot 23:00. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12