In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

Summertime Festival 2019 @ Grote Markt

Baal je dat je misschien niet (zo veel als je wil) op vakantie kunt? Een vakantiegevoel in eigen stad wordt dit weekend geen probleem bij het Summertime Festival 2019. Drie dagen, gratis, met een all inclusive muziekprogramma. Stijlen als jazz, balkan en afrobeat, geven het festival een tropische ambiance.

Met onder andere namen als: L’chaim (meer klezmer dan dit ga je het niet krijgen), Dr. Jordan Institute (hé die kennen we nog van Sniester, check Beats & Bliepjes), Sabrina Starke (kennen jullie deze nog?) en Ntjam Rosie (ogen-dicht-en-genietmuziek).

Event

GUAP Night x The Come Up @ Paardcafé

Inmiddels is GUAP Night in het Paardcafé een welbekend urban fenomeen in Den Haag. De editie van komende vrijdagavond brengt echter iets nieuws, namelijk een samenwerking met The Come Up. Dit is een geheel nieuw platform voor opkomend talent. Samen verzorgen zij een avond met (nu misschien nog onbekende) urban artiesten.

Het wordt een vol programma, want op de evenementpagina is een lange lijst met namen te vinden. Een tipje van de sluier: optredens van Diedjoe, BoomDown en Drip James, en lekkere tunes van DJ TRIPPEL en Kid Freeza 00.

Kortom, een avond waarop onbekend zeker niet onbemind hoeft te maken.

Event

Het Magazijn . 2YR Anniversary @ Magazijn

Is het alweer twee jaar geleden? Wij van de redactie kunnen het bijna niet geloven. Wat gaat de tijd toch hard als je veel feest. Komende vrijdag bestaat het Magazijn dus twee jaar en ja, dat wordt gevierd.

Een avond zoals je die gewend bent, maar dan extra lang. Tot zes uur ’s ochtends kun je los op de elektronische deunen van de vaste (en zeer geliefde) dj’s van het Magazijn; JEANS, Lake Haze, Laura BCR, Spekki Webu, Tsepo en Udigo, in een b2b setting.

Wij zeggen: op naar de volgende twee!

Event

Aangestrand in de 80's - Seizoensafsluiter @ Radar Cafe

Popradar sluit het seizoen in hun eigen café af met André Hazel en Callkoen.

Een dubbelaffiche dus. Hazel weet wat hij moet doen met een steel pan en speelt ook nog eens gitaar. Zomerse muziek van eigen bodem, met Arubaanse roots. Verwacht een positieve show met prima vibes.

Callkoen kennen we nog van vorig weekend, toen de zes uit Den Haag e.o. Parkpop opvrolijkten met reggae en ska. De groep doet het meestal in het Nederlands, en dat is een feest!

Event

Ann King Single Release @ Paardcafé

Ann King, voorheen bekend als Anemary of gewoon Annemarie Overwijn, wil haar nieuwe single met de wereld delen. Niet door het lui online te gooien, maar met een intiem optreden in het Paardcafé.

Eerder dit jaar bracht de Haagse singer-songwriter 'Heading' uit, en nu komt met 'I Wouldn't Mind' de release van de nieuwe EP Fake Flowers in zicht. Hoewel, we moeten nog wel tot januari 2020 geduld hebben. Gelukkig volgen er ongetwijfeld al wat previews tijdens deze release.

Het voorprogramma wordt verzorgd door een collega singer-songwriter: Marin Pols.

Event

Germaine Sijstermans & Lukatoyboy @ The Grey Space in the Middle

En op zondag avond helemaal alternatief je weekend nog even afsluiten terwijl je losgaat op elektronische muziek met een klarinet en heel veel andere geluiden?

Dan zit je bij Germaine Sijstermans en Lukatoyboy ongetwijfeld goed. De Limburgse (Germaine) en Serviër (Luka) zijn een bijzonder duo die elkaar ooit hebben ontmoet in een incubator. Met invloeden uit de natuur en Japanse dans wordt het een interessante avond. Alles draait om improvisatie, en er is ruimte voor interactie.

Event