3voor12 Den Haag weekendagenda (week 4) 3voor12 Den Haag weekendagenda (week 4)

Alle tips voor een muzikaal weekend

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag weekendagenda (week 4)

Alle tips voor een muzikaal weekend

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het is weer bijna weekend en daarin staat ons weer veel moois te wachten op muzikaal gebied. Zo kun je vrijdag bijvoorbeeld naar de eerste editie van De Kopieermachine in de SuperMarkt. Op zaterdag is er het nieuwe festival Sneeuwpop met tijdens de afterparty de albumpresentatie van TUNE. In PIP is er een nieuwe editie van PIP A Parigi. Op zondag staat tot slot de albumpresentatie van ti-an-guis in De Barthkapel op het programma.

Haagse muzikanten Laura Nijhuijs (Splendid, ReBelle) en Detlef Villerius (The Bohemes, Spider Rico) presenteren vrijdag 24 januari hun nieuwe concept De Kopieermachine in de SuperMarkt. Elke editie zal in het thema van een specifiek genre staan. Dit keer is dat indie. Samen met bevriende muzikanten van bands als Soul Sister Dance Revolution, Woot, Splendid, The Deaf en Neighbour Neighbour worden de lekkerste indiesongs gespeeld. En dan zijn er ook nog dj’s en een Disco Bingo. Aanvang is 21.00 uur, 5 euro entree.
 
Op zaterdag 25 februari vindt in het Wateringse Hofpark de eerste editie van Sneeuwpop plaats. Op het programma staan onder andere optredens van Mark Lotterman, Fexet, Meuk! en Daan Dekker. Is je muzikale dorst na afloop van het festival nog niet gelest? Dan kun je in Nederland Drie terecht voor de afterparty. De funkpopformatie TUNE zal dan haar debuutalbum presenteren. Daarnaast zijn er ook nog optredens van Red Label en Eager. Sneeuwpop duurt van 14.00 tot 20.00 uur, de afterparty gaat om 21.00 uur van start. Beiden zijn gratis toegankelijk.
 
Met een nieuwe editie van PIP A Parigi waan je jezelf op zaterdagavond 25 februari in Zuid-Europese sferen. Vanaf 22.00 uur kun je terecht in PIP op het Bink36 terrein. De zonnige muzikale vibes verdrijven je winterdip als sneeuw voor de zon. Op het programma staan Antoni Maiovvi (Live), Credit 00, Ian Martin, Koktale, Lupe, Cinema Royale en Cani Bagnati. De entree is 8 euro.
 
In De Barthkapel aan de Brouwersgracht 2k presenteert wereldmuziekformatie ti-an-guis haar debuutalbum. Ti-an-guis speelt een eigen interpretatie van volksmuziek, gekarakteriseerd door een verscheidenheid van ritmes, instrumentatie en vocale technieken. De muziek reikt van Latijns Amerika tot de Balkan en van emotionele nummers tot opzwepende ritmes. De presentatie begint om 17.30 uur en is gratis toegankelijk.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag