Shifting Daylight en Dyzack in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Shifting Daylight te gast bij Stork On Air. De band rond René van Kooten (Jersey Boys, The Passion 2013) en producer Bram Bol (Hind, Dennis, F) bracht eind september haar debuutalbum uit. Stork On Air belt vrijdagavond ook met Dyzack.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Shifting Daylight te gast bij Stork On Air. Shifting Daylight is een nieuwe band rond René van Kooten en Bram Bol. De groep maakt een mix van pop, america en folkrock en na het verschijnen van de eerste single "Something So Real" verscheen eind september het debuutalbum. Ook werd dezelfde dag de tweede single "Like Fools" gepresenteerd. 

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Erik Hofland, ook wel bekend als Dyzack. De singer-songwriter bracht afgelopen week het eerste deel van zijn dubbel-ep 'The Still Joy' uit en over twee weken is daar 'The Loud Joy'. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Julie Hauber.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.