Yellow Grass en Haagse Pop Week in Stork On Air Yellow Grass en Haagse Pop Week in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Yellow Grass en Haagse Pop Week in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Yellow Grass te gast bij Stork On Air. De deels Haagse band presenteert 12 november het debuutalbum in Amsterdam maar komt eerst naar Den Haag. Stork On Air belt daarnaast ook met de organisatie van de Haagse Pop Week.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Yellow Grass te gast bij Stork On Air. Het drietal, dat zich onder andere laat inspireren door Fleetwood Mac, Ben Howard en Ryan Adams, weet te overtuigen met liedjes waar de Americana sound centraal staat. Na de debuutEP verschijnt 12 november eindelijk het debuutalbum van Yellow Grass en is de band dezelfde week op Crossing Border te zien.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met de organisatie van de Haagse Pop Week. Vanaf vrijdag staat onze stad tien dagen lang in het teken van de Haagse popmuziek en zijn er bijna 200 acts op verschillende plekken in Den Haag te bewonderen. Presentatoren Jaco van der Waal en Thomas van der Want brengen je daarnaast op de hoogte van het laatste Haagse muzieknieuws en draaien de nieuwste muziek uit de regio.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag