Mama Franko en Vanderbuyst in Stork On Air Mama Franko en Vanderbuyst in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Mama Franko en Vanderbuyst in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is de groep Mama Franko te gast. De band presenteert zaterdag haar eerste EP 'Celebrate Life' in de SuperMarkt. Stork On Air belt daarnaast ook met Vanderbuyst.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Mama Franko te gast bij Stork On Air. De achtkoppige band maakt een mix van reggae, ska, hiphop, funk and balkan en weet dit om te vormen tot een eigen energieke sound. Mama Franko speelde al verschillende festivals in ons land en met de debuutEP in het verschiet kan het niet anders dan dat de band dit vast blijft houden. Zaterdag wordt 'Celebrate Life' gepresenteerd in de SuperMarkt en de band geeft alvast een voorproefje van het nieuwe materiaal.

Stork On Air belt vrijdag ook met Jochem Jonkman, zanger en bassist van Vanderbuyst. Ook dit deels Haagse hardrocktrio gaat nieuw materiaal uitbrengen en wel het vierde album genaamd 'At the Crack of Dawn.' De presentatie is vrijdag 10 oktober in het Paard van Troje. De uitzending wordt gepresenteerd door Julie Hauber en Glenn Walsh.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag