Jon Tarifa & SM Metal Fest in Stork On Air Jon Tarifa & SM Metal Fest in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Jon Tarifa & SM Metal Fest in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Jon Tarifa te gast. Hij bracht onlangs met Meta Dia de nieuwe single 'Do This Forever' uit. Daarnaast belt Stork On Air met Rick Langerak over het nieuwe evenement SM Metal Fest.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond komt Jon Tarifa langs bij Stork On Air. Jon is geen onbekende in de Haagse muziekscene: jaren terug was hij al actief in de groepen NuClear Family en L4 en inmiddels is hij al lange tijd solo. Vorig jaar verscheen zijn debuutalbum 'Free To Be' en na uitbrengen van verschllende videoclips is hij nu terug met een nieuwe single: 'Do This Forever'. Voor dit nummer werkte hij samen met Meta Dia en samen met hem en zijn bandleden komt hij vrijdag langs bij Den Haag FM.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Rick Langerak van SM Metal Fest. Zondag vindt de tweede editie van dit metalevenement plaats in de Supermarkt en er zijn optredens van Purest of Pain, Variscythe, Mistral en Dead Market. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Joris van der Poel. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag