The Cavern en Alumna in Stork On Air The Cavern en Alumna in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

The Cavern en Alumna in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is The Cavern te gast. De band maakt rockmuziek geinspireerd door bands als The Dead Weather en Queens Of The Stone Age. Daarnaast belt Stork On Air met Alumna.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is The Cavern te gast. De band maakt alternatieve rockmuziek waarbij de gitaarriff een grote rol speelt. Geinspireerd door bands als The Dead Weather, Triggerfinger en Queens Of The Stone Age staat de band pas sinds februari op de bühne, maar wisten ze al snel door te dringen tot de Haagse You Box Top 5. Na wekenlang op nummer 1 te hebben gestaan met een cover van het nummer 'Addicted To You' van Avicii is de band nu te gast bij Stork On Air.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Diede Oosterveen van Alumna. De band is geselecteerd voor de Grote Prijs van Nederland en de Popronde, maar kan niet langer deelnemen omdat twee muzikanten de groep hebben verlaten. Ook de albumpresentatie in Paradiso komt in gevaar, waardoor Diede de release moet uitstellen. Presentatoren Joeri Gordijn en Nick Stein praten bij met de drijvende kracht achter de band.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag