The Indien en Amos Ben-Tal (Noblesse) in Stork On Air The Indien en Amos Ben-Tal (Noblesse) in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

The Indien en Amos Ben-Tal (Noblesse) in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze vrijdag is The Indien te gast. De band is op dit moment druk bezig het opnemen van een nieuwe EP en laat bij Stork On Air alvast een voorproefje horen van het nog te verschijnen materiaal. Stork On Air belt daarnaast ook met zanger en gitarist Amos Ben-Tal van Noblesse.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is The Indien te gast bij Den Haag FM. De band, met blikvanger Rianne Walther, laat zich inspireren door bands als Fleetwood Mac, Jefferson Airplane, The Black Keys en Tame Impala en maakt pure melodieuze muziek die soms doet denken aan liedjes uit de '60's en 70's. De band is op dit moment druk bezig met het afronden van de debuutEP 'Cologne', die in het najaar moet gaan verschijnen. Eerst staat door het land spelen met de Popronde op de planning en komt The Indien langs bij Stork On Air!

Stork On Air spreekt vrijdagavond ook met Amos Ben-Tal. Den Haag kent hem vooral als de zanger en gitarist van Noblesse, maar Amos is ook actief als choreograaf. Hij heeft voor het MuteSounds Festival een bijzondere voorstelling gemaakt voor doven en slechthorenden en zal het bij Stork On Air ook een toelichting geven wat betreft de lange stilte rondom Noblesse. Amos zal daarnaast ook een voorproefje laten horen van het nog te verschijnen album van de band. De uitzending wordt gepresenteerd door Glenn Walsh en Thomas van der Want. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag