Ill Fittings en Sunny Sjoerd in Stork On Air Ill Fittings en Sunny Sjoerd in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Ill Fittings en Sunny Sjoerd in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze vrijdag is Ill Fittings te gast bij Den Haag FM. Daarnaast bellen de Storkers met de Haagse DJ Sunny Sjoerd die dit jaar vier keer op Lowlands is te zien.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Ill Fittings te gast. Het Haagse kwartet, eerder bekend onder de naam Just Add Water, put zijn inspiratie uit de jaren '60 en '70 en maakt een mix van indie, rock en pop. De groep was eerder te zien op HPC Winterfest en mocht afgelopen weekend de Scholtainer-stage op Schollenpop afsluiten. Binnenkort verschijnt de eerste EP, maar eerst is het tijd voor Stork On Air!

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Sjoerd van Schuylenburch. De DJ, beter bekend als Sunny Sjoerd, stond eerder al op festivals als Pitch, Bungalup en Life I Live en is volgend weekend maar liefst vier keer op Lowlands te zien. De uitzending wordt gepresenteerd door Jaco van der Waal en Joris van der Poel.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag