Mik Adrian en The Brahms in Stork On Air Mik Adrian en The Brahms in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Mik Adrian en The Brahms in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze vrijdag staat de uitzending grotendeels in het teken van Schollenpop. De Schollenpop-act Mik Adrian komt dan ook langs. Daarnaast belt Stork met The Brahms. De band is doorgedrongen tot de kwartfinales van de Grote Prijs van Nederland.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Mik Adrian te gast. De Haagse poprockband, bestaande uit vijf muzikanten, weet op te vallen door vrolijke en aanstekelijke liedjes op een enthousiaste manier te spelen. De band was eerder al onder andere al op Lucy's Wijsje, het Where The Wild Things Are Festival en het Dreams Free Festival te zien en speelt zaterdag op misschien wel het leukste strandfeest van onze regio, Schollenpop! Mik Adrian komt een voorproefje geven van het optreden dat ze op de House Of Rockstage gaan geven.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met de Haags/Utrechtse band The Brahms. De band is doorgedrongen tot de kwartfinales van de Grote Prijs van Nederland en stond eerder op het Life I Live Festival, A Day At The Park en De Beschaving. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Julie Hauber.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag