Nisse Bodil en Vuigtuig in Stork On Air Nisse Bodil en Vuigtuig in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Nisse Bodil en Vuigtuig in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze vrijdag is Nisse Bodil te gast. Deze rockchick maakt een mix van punk en rock met een flinke dosis grunge. Ook belt Stork On Air met Vuigtuig.

Deze week in de uitzending
Vanavond is Nisse Bodil te gast. Deze zangeres en gitariste uit Den Haag maakt punkrock met een flinke dosis grunge. Onlangs verscheen haar eerste demo met zes nummers en in het najaar moet haar EP uitkomen. Nisse staat op het podium met twee leden van de Rotterdamse band Misery Kids en is klaar om de luisteraar te verblijden met rauwe en energieke liedjes.

Stork On Air belt vanavond ook met Vuigtuig. De band bracht deze week de nieuwe single 'De Nacht Is Mooi' uit. Het is de eerste single van het nog te verschijnen debuutalbum. De uitzending wordt gepresenteerd door Vico Sneep en Nick Stein.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag