Wytse Visser en Jam de la Crème in Stork On Air Wytse Visser en Jam de la Crème in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Wytse Visser en Jam de la Crème in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze vrijdag is Wytse Visser te gast. Hij won onlangs de finale van 'Het Talent van Loosduinen' en was te zien in het programma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. Stork On Air belt daarnaast met Janneke Nijhuijs van Jam de la Crème.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Wytse Visser te gast. Je zou de 21-jarige singer-songwriter kunnen kennen van het derde seizoen van 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. Ondanks dat hij onlangs het programma moest verlaten, gaat het goed met Wytse; hij won begin juli de finale van 'Het Talent van Loosduinen' en bracht ook nog zijn nieuwe single 'Take what's yours' uit. Nu is het eindelijk tijd voor Stork On Air!

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Janneke Nijhuijs (The Deaf, Splendid, Smutfish). Samen met Evelien Zwart is ze verantwoordelijk voor Jam de la Crème. Zaterdag vindt alweer de achtste editie van het festival plaats in Strandtent Zuid en ook dit jaar reist het jamcollectief af naar Hongarije voor Sziget. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Nick Stein.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag