Piñata en UnseeN PerceptioN in Stork On Air Piñata en UnseeN PerceptioN in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Piñata en UnseeN PerceptioN in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze vrijdag is Piñata te gast om een voorproefje te geven van hun nog te verschijnen album 'Droppin' The Candy'. Daarnaast belt Stork On Air met Dennis Kuiper van UnseeN PerceptioN.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Piñata te gast. De zes-koppige band maakt een energieke mix van reggae, ska en hip hop waar ook latin, dubstep en mariachi in terug is te horen. Op het podium weet de groep dit om te zetten in een show waar pakkende melodieën en dansende mensen samenkomen. Piñata bracht eind juni de eerste single 'All I Know' uit van het in september te verschijnen album 'Droppin' The Candy'. Na een meer dan overtuigend optreden op Parkpop, is het nu eindelijk tijd voor Stork On Air!

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Dennis Kuiper, frontman van UnseeN PerceptioN. De band kondigde deze week aan er na vier jaar mee te stoppen. De band bracht de EP 'Parasitic Paranoia' uit en het debuutalbum 'The Harvest' stond nog op de planning. Of de bandleden al nieuwe muzikale projecten hebben, gaan presentatoren Glenn Walsh en Julie Hauber voor je uitzoeken.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag