The Morning Hour en Zeeheldenfestival in Stork On Air The Morning Hour en Zeeheldenfestival in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

The Morning Hour en Zeeheldenfestival in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze vrijdag is The Morning Hour te gast om een voorproefje te geven van hun nog te verschijnen EP. Daarnaast belt Stork On Air met de organisatie van het Zeeheldenfestival.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is The Morning Hour te gast. De band maakt een mix van rock en punkrock en is beïnvloed door bands als Jimmy Eat World, The Dangerous Summer en Deaf Havana. The Morning Hour weet op te vallen door het brengen van melodieuze liedjes met pakkende partijen. De band presenteert volgend weekend de eerste EP 'A Stitch In Time' in de Supermarkt en geeft bij Stork On Air alvast een voorproefje van het nog te verschijnen materiaal.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met de organisatie van het Zeeheldenfestival. Het grootste buurtfeest van Den Haag is woensdag van start gegaan en zal nog tot en met zondag plaats vinden op het Prins Hendrikplein. Met optredens van onder andere Joris Linssen & Caramba, Naked, The Black Veins en verschillende activiteiten voor jong en oud moet dat wel een bijzonder feestje worden. De uitzending wordt gepresenteerd door Maureen Al en Nick Stein.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag