Hanneke Laura, Some Kind Of Fire Rose en het Chanson Offensief in Stork On Air Hanneke Laura, Some Kind Of Fire Rose en het Chanson Offensief in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Hanneke Laura, Some Kind Of Fire Rose en het Chanson Offensief in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond zijn twee acts te gast die zondag op het THISSfest podium op Parkpop te zien zijn: Hanneke Laura en Some Kind Of Fire Rose. Stork On Air spreekt daarnaast over het Chanson Offensief met initiatiefneemster Tess van der Zwet.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond staat Parkpop grotendeels centraal in Stork On Air. Er zijn twee acts te gast die dit jaar op het nieuwe THISSfest podium te zien zijn; Hanneke Laura en Some Kind Of Fire Rose. Beide acts maken folkpop, maar klinken toch verschillend door een unieke en herkenbare sound. Stork On Air zal daarnaast niet alleen dieper in gaan op de line up van Parkpop, maar ook 1x2 backstagepassen weggeven. Mis dit niet!

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Tess van der Zwet. Dat ze een grote liefde heeft voor het Franse chanson liet ze al zien met haar band Tess et Les Moutons Magnifiques, maar kennelijk was dit niet nog voldoende. Een maand geleden startte ze het Chanson Offensief, een platform waar Tess liefhebbers van het Franse lied samen wil brengen. De uitzending wordt gepresenteerd door Julie Hauber en Maureen Al.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag