Eve's Fall en F in Stork On Air Eve's Fall en F in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Eve's Fall en F in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is Eve's Fall te gast. De band staat zaterdag in de Nederlandse finale van Global Battle of the Bands op de Grote Markt. Stork belt daarnaast met Nik van den Berg van F over het nieuwe album 'Drama op de Dansvloer'.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Eve's Fall te gast. De band maakt metal met pop- en rockinvloeden en is sinds 2012 te zien op verschillende festivals en podia in onze regio. Na het uitbrengen van het debuutalbum 'From Here On' is het hard gegaan: Eve's Fall won onder andere Band Boost 2013, stond op Wantijpop en was te horen op 3FM. Aanstaande zaterdag staat de band in de Nederlandse finale van Global Battle of the Bands, waarbij de groep kans maakt op een optreden op Parkpop en de wereldfinale.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Nik van den Berg, de zanger en bassist van F. De groep presenteerde vorige week 'Drama Op De Dansvloer'. Het is het derde album van de band, waar eerder al de singles 'Geen fuck om jou' en 'Flits' van verschenen. De uitzending wordt gepresenteerd door Glenn Walsh en Joris van der Poel. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag