Midas, Kaderock en winnaars 'Win je eigen videoclip' in Stork On Air Midas, Kaderock en winnaars 'Win je eigen videoclip' in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Midas, Kaderock en winnaars 'Win je eigen videoclip' in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond staat Stork On Air grotendeels in het teken van Kaderock: er wordt met de organisatie gebeld, er zijn vrijkaarten te winnen en Kaderock-act Midas Treub is te gast in de studio van Den Haag FM. Daarnaast maakt Stork On Air de winnaars bekend van de 'win je eigen videoclip' wedstrijd.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Midas Treub te gast bij Den Haag FM. De singer-songwriter stond met zijn band The Fudge op zo'n beetje elk festival dat onze regio rijk is en de groep viel op door haar energie, enthousiasme en goede liedjes. Vorig jaar ging The Fudge uit elkaar en besloot Midas zich meer te focussen op zijn solo project. Eerder verscheen al de EP 'Captain of the Lonely Heart' en nu is Midas klaar voor Kaderock! De zanger en gitarist zal bij Stork On Air alvast een voorproefje geven van zijn show. Benieuwd naar de rest van de line up van Kaderock? Stork On Air zal bellen met de organisatie en ervoor zorgen dat je helemaal op de hoogte bent. Er worden vrijdag ook vrijkaarten weggeven.

Vrijdagavond schuiven Remco van der Ham (Haags Pop Centrum) en Frank van der Steen (Kern Koppen) ook nog aan in de studio van Den Haag FM om je bij te praten over de 'Win je eigen videoclip' wedstrijd. Het Haags Pop Centrum en Fonds1818<24 hebben inmiddels alle aanmeldingen bekeken en weten welke bands er een videoclip mogen maken. Ook benieuwd? Vrijdagavond maakt Stork de winnaars bekend. De uitzending wordt gepresenteerd door Vico Sneep en Maureen Al.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag