De Règâhs en Besturingsfest 2014 in Stork On Air De Règâhs en Besturingsfest 2014 in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

De Règâhs en Besturingsfest 2014 in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond zijn De Régâhs te gast om materiaal van de nieuwe cd 'Régâh Love' te laten horen. Daarnaast belt Stork On Air met Tim Heijmans over Besturingsfest 2014.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond zijn De Règâhs te gast bij Den Haag FM. De Haagse flamingo groep presenteerde afgelopen weekend haar nieuwe cd 'Règâh Love', een eerbetoon aan de bands uit Den Haag uit het heden en het verleden, in het Paard van Troje. Een bijzonder feestje waarbij niet alleen De Règâhs op het podium te zien waren, maar ook andere sterren uit onze regio. De groep schreef daarnaast ook nog het nummer 'Hackey' speciaal voor het WK Hockey. Tijd om bij te praten!

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Tim Heijmans van Besturingsfest 2014. Zaterdag vindt de tweede editie van het festival plaats in de Besturing en het evenement kent een diverse programmering met optredens van onder andere Santa Cruz, Death Alley, Dead Cat Stimpy en Vive Le Rock. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Jaco van der Waal.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag