B Sharp en Haagse Incrowd in Stork On Air B Sharp en Haagse Incrowd in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

B Sharp en Haagse Incrowd in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is B Sharp te gast. De groep presenteert volgende week haar nieuwe EP 'Different heights in different ways'. Ook belt Stork On Air met de organisator van Haagse Incrowd.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is B Sharp te gast. Na het winnen van Talent Event in 2012 en het uitbrengen van de EP 'Evaluating People' stond deze vijfmansformatie op vrijwel elk festival in onze regio. Daarna bleef het enige tijd stil, mede omdat één van de bandleden voor een langere tijd in het buitenland verbleef. Nu is B Sharp terug en wel met de nieuwe EP 'Different heights in different ways'. De groep presenteert het nieuwe materiaal op vrijdag 16 mei in Nederland 3 in Wateringen en komt bij Stork On Air een voorproefje geven.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Joris van der Poel van de SuperMarkt over het nieuwe evenement Haagse Incrowd. Met concerten van Neighbour Neighbour, Atlantic Attraction en Project Bongo, dj optredens van Prinsenkind en WOOT én het 'Haagse Bier-Pong-Band toernoei', moet dit wel een bijzonder feestje worden. De uitzending wordt gepresenteerd door Maureen Al en Joeri Gordijn.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag