Arman Kanun en Tim Akkerman in Stork On Air Arman Kanun en Tim Akkerman in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Arman Kanun en Tim Akkerman in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Arman Kanun, ex-frontman van Groove Embassy, te gast. Ook belt Stork On Air met Tim Akkerman, die dinsdag zijn nieuwe album 'The Journey' heeft gepresenteerd in de Melkweg en maandag te zien is op het Bevrijdingsfestival Den Haag.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Arman Kanun te gast bij Stork On Air. De zanger is al flink wat jaren actief in de Haagse muziekscene en stond met zijn band Groove Embassy op verschillende festivals in de regio. Vorig jaar besloot Arman Groove Embassy te verlaten om zich te focussen op zijn solocarrière. Hij werkte onder andere mee aan het nummer 'Next to me' van Jon Tarifa en heeft onlangs de opnames van zijn nog te verschijnen debuutEP 'Brand New' afgerond. Bij Stork On Air komt Arman niet alleen nieuw materiaal laten horen, maar vertelt hij ook over zijn plannen om weer terug te gaan naar de Balkan om daar te gaan touren.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Tim Akkerman. De singer-songwriter, die eerder bekend stond als de frontman van DI-RECT, bracht deze week zijn tweede album 'The Journey' uit. De opvolger van 'Anno' uit 2011 laat een nieuwe sound zien die Tim maandag gaat laten horen op het Bevrijdingsfestival Den Haag op het Malieveld. Presentatoren Jaco van der Waal en Julie Hauber praten bij met Tim over zijn journey naar het tweede album en de toekomstplannen.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag