Luka en THISSfest in Stork On Air Luka en THISSfest in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Luka en THISSfest in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Luka, de 3voor12 Den Haag selecteert act van de maand april, te gast. Ook belt Stork On Air met Gijs Hietkamp van THISSfest. Het festival focust zich niet langer meer op Den Haag, maar gaat voor nationale bekendheid.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Luka te gast in de studio van Den Haag FM. De Haags/Rotterdamse band is geinspireerd door artiesten als Patrick Watson en Bon Iver en bestaat uit Lisa Lukaszczuk, David Gram, Guido Nederstigt en Wannes Salome. Het viertal brengt volgende maand haar debuutEP 'Change of Seasons' uit en is, na eerder al te zien te zijn geweest op festivals als het Eendrachtfestival en Club 3voor12 Den Haag, nu eindelijk te gast bij Stork On Air. Luka zal een voorproefje geven van de nog te verschijnen EP.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Gijs Hietkamp van THISSfest. Het festival maakte deze week bekend haar naam te veranderen in 'The Holland International Singer-Songwriter Festival' en zal zich niet langer alleen focussen op Den Haag. Presentatoren Nick Stein en Julie Hauber zoeken uit wat er de komende tijd rondom THISSfest allemaal staat te gebeuren.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag