Replayced en The Great Communicators in Stork On Air Replayced en The Great Communicators in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Replayced en The Great Communicators in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Replayced te gast. De groep ging er eerder dit jaar vandoor met de promotie- én publieksprijs bij Talent Event en is komende periode op verschillende festivals in onze regio te zien. Ook belt Stork On Air met Arend Dijkstra van The Great Communicators.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Replayced te gast in de studio van Den Haag FM. Het vijftal trok afgelopen editie van Talent Event veel aandacht door er niet alleen vandoor te gaan met de publieksprijs, maar ook de promotieprijs mee naar huis te nemen. De female-fronted poprock formatie laat zich inspireren door bands als Foo Fighters en Nirvana en was al onder andere te zien op het HPC Winterfest, het Zeeheldenfestival en de Haagse Pop Week. Ook de komende tijd is de groep genoeg in onze regio te zien; met o.a. Dalton Bandfest en Kaderock in het verschiet kan niemand meer om Replayced heen.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Arend Dijkstra, frontman van The Great Communicators. De indie band uit Amsterdam/Den Haag presenteert aanstaande zaterdag de debuut-EP 'Bide your Time'. De eerste single 'Zoetrope' is al online te beluisteren. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Jaco van der Waal.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag