Laura Palmer en Bells of Youth in Stork On Air Laura Palmer en Bells of Youth in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Laura Palmer en Bells of Youth in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Laura Palmer te gast. De band presenteert namelijk vanavond haar debuut EP 'Spring Traffic' in de Supermarkt en komt bij Stork On Air napraten over dit feestje. Ook belt Stork met Leonie Bos, bandlid van de groep Bells Of Youth.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Laura Palmer te gast in de studio van Den Haag FM. De Haagse nugaze formatie laat zich inspireren door bands als Joy Division, The Cure en Echo & The Bunnymen en presenteert vanavond de nieuwe EP 'Spring Traffic' in de Supermarkt. Tijd om terug te blikken op dit feestje en Stork kijkt uiteraard ook naar de toekomst. Het trio zal bijvoorbeeld optreden op Kaderock.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Leonie Bos, het Haagse bandlid van Bells Of Youth. De meidenband is afgelopen week uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en bracht eerder deze maand het debuutlalbum 'BOY' uit. Het vijftal zal komende maanden door ons land gaan touren en is 17 april in de Supermarkt te zien. De uitzending wordt gepresenteerd door Glenn Walsh en Joris van der Poel.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag