Mutt Dog County en Atlantic Attraction in Stork On Air Mutt Dog County en Atlantic Attraction in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Mutt Dog County en Atlantic Attraction in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Mutt Dog County te gast. De band presenteerde vorige week de nieuwe EP 'Jetlag Hotel'. Stork On Air belt vrijdagavond ook met Atlantic Attraction. Dinsdagmiddag werd bekend gemaakt dat de groep gaat optreden op het Life I Live Festival.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Mutt Dog County te gast. Het vijftal laat zich inspireren door Guns N Roses, Whitesnake en Def Lapperd en maakt energie rock 'n roll met blues invloeden. De groep presenteerde vorige week donderdag de nieuwe EP 'Jetlag Hotel' in een afgeladen Supermarkt en komt bij Stork On Air materiaal laten horen van het nieuwe plaatje.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Atlantic Attraction. Deze week werd bekend dat het viertal, net als o.a. Baskerville, Spider Rico, Birth Of Joy en Town Of Saints, te zien zal zijn op de vierde editie van het Life I Live festival. De groep duikt daarnaast binnenkort samen met Bas van Wageningen (DI-RECT) de studio in om het debuutalbum op te nemen. De uitzending wordt gepresenteerd door Nick Stein en Maureen Al.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag