Doghouse en Tarzan's My Daddy in Stork On Air Doghouse en Tarzan's My Daddy in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Doghouse en Tarzan's My Daddy in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Doghouse te gast. De groep is de 3voor12 Den Haag Selecteert Act van de maand maart. Ook belt Stork On Air die dit weekend optreden op het Aangeschoten Wild festival in Delft.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Doghouse te gast. De band is de 3voor12 Den Haag selecteert act van maart en beschijft het materiaal als 'harde boner-stonerrock'. Opwindend en energiek is het in ieder geval zeker. Doghouse bestaat uit gitarist Niels de Maa, bassist Timo Prins en drummer Yael Dirkse, die eerder te zien waren in de band Moore, en gitarist Robert van Os. De groep speelde al op Kaderock en Schollenpop en komt nu langs bij de studio van Den Haag FM.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Tarzan's My Daddy. Het duo speelt 28 maart op de zesde editie van festival Aangeschoten Wild in Delft. De muzikanten Suzanne en Nienke brachten eerder dit jaar een nieuwe CD uit en daarnaast verschijnt er binnenkort ook nog een nieuwe videoclip. Genoeg om over te praten dus! De uitzending wordt gepresenteerd door Vico Sneep en Joris van der Poel.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag