DiTCH en Bromley in Stork On Air DiTCH en Bromley in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

DiTCH en Bromley in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is de stoner rockformatie DiTCH te gast. De groep bracht in december haar debuutalbum uit en komt materiaal van 'Boca do Inferno' laten horen. Ook belt Stork On Air met Bromley, die afgelopen vrijdag de nieuwe LP 'Oh Oh Oh' presenteerde.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is DiTCH te gast bij Stork On Air. De viermansformatie laat zich onder andree inspireren door de muziek van Kyuss, Black Sabbath en Queens of The Stone Age en bracht in december het debuutalbum 'Boca Do Inferno' uit. DiTCH, met leden die eerder in bands als Stream of Passion, Man Made Madness, Willow en Shroom speelden, stond eerder al in het voorprogramma van de Amerikaanse bluesrock legende Five Horse Johnson en is nu eindelijk te te gast in de studio van Den Haag FM.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Bromley. Het garagerocktrio presenteerde vorige week de LP 'Oh Oh Oh' in de Supermarkt en wist een energiek optreden neer te zetten. Hoe het drietal zelf over de avond denkt en wat de plannen voor de komende tijd zijn, zoeken presentatoren Julie Hauber en Glenn Walsh voor je uit.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag