Rémon Beeftink en Playground Zer0 in Stork On Air Rémon Beeftink en Playground Zer0 in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Rémon Beeftink en Playground Zer0 in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Remon Beeftink te gast. De zanger, bekend van Karma's Kitchen, bracht begin december zijn debuutalbum 'Arise' uit dat uit pakkende popsongs bestaat. Stork On Air belt vrijdagavond ook met Playground Zer0. De formatie is zaterdag te zien tijdens Club 3voor12 Den Haag.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Rémon Beeftink te gast bij Stork On Air. De zanger maakt aanstekelijke popsongs die op zijn debuutalbum 'Arise' zijn te horen. Geïnspireerd door de bittere maar ook zoetere kanten van de liefde is het een plaat vol thema's waar de luisteraar zich in kan herkennen. Deze maand verschijnt de nieuwe single van Rémon en bij Stork komt hij alvast een voorproefje geven.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Playground Zero. De breakbeat/dance formatie stond al in het voorprogramma van Baskerville en Splendid en sluit aanstaande zaterdag de 35ste editie van Club 3voor12 Den Haag af.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag