Single Pilot, HPC Winterfest, Mama Franko en F.A.S.T. End of Winter Festival in Stork On Air Single Pilot, HPC Winterfest, Mama Franko en F.A.S.T. End of Winter Festival in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Single Pilot, HPC Winterfest, Mama Franko en F.A.S.T. End of Winter Festival in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is er aandacht voor de winterfestivals HPC Winterfest en het F.A.S.T End of Winter Festival, is Single Pilot te gast en belt Stork On Air met Mama Franko.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond staat Stork On Air in het teken van de winterfestivals HPC Winterfest en F.A.S.T End of the Winter Festival. Beide festivals vinden zaterdag 1 maart plaats en organisatoren Felicia Groenendijk van het Haags Pop Centrum en Geert Verhoeff van F.A.S.T vertellen je alles over deze winterse evenementen. Presentatoren Glenn Walsh en Maureen Al bellen vrijdagavond ook met Mama Franko. De groep probeert door middel van crowdfunding geld binnen te halen om een nieuwe EP op te nemen.

Single Pilot is 's avonds bij Stork On Air te gast. De band, met leden die eerder te zien waren in acts als Groove Embassy en Project-D, is gevormd op het conservatorium in Amsterdam en mixt snoeiharde synthriffs en soulvolle, elektrofunk. De groep won deze maand 'de Slag om Horizontour' in de Supermarkt en stond eerder in de finale van de Amsterdamse Popprijs in de Melkweg. Zaterdag zijn ze weer terug in Den Haag om op te treden op het HPC Winterfest. Genoeg om over bij te praten dus! 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag