Mehdi en The Levi's in Stork On Air Mehdi en The Levi's in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Mehdi en The Levi's in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Mehdi, winnaar van Talent Event 2014, te gast en belt Stork On Air met Marcus Bouma, zanger en gitarist van The Levi's.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Mehdi te gast. De jonge Haagse rapper stond in januari in de finale van de muziekwedstrijd Talent Event en ging er vandoor met de winst. Mehdi is de 3voor12 Den Haag Selecteert act van februari en wordt deze maand dan ook flink in de spotlight gezet. Ook buiten Den Haag wordt dit jonge talent opgemerkt; de track 'Jij bent' werd deze maand geselecteerd voor de 3voor12 Hollandse Nieuwe compilatie. ï»¿Mehdi duikt binnenkort in de studio en zal op maar liefst acht Haagse festivals gaan optreden waaronder Bevrijdingsfestival Den Haag, Hague Hiphop en Schollenpop. Voordat nog meer mensen deze winnaar gaan bewonderen, is Mehdi eerst morgenavond te gast bij Stork On Air.

Stork On Air belt morgenavond ook met Marcus Bouma, zanger en gitarist van The Levi's. De band kondigde deze maand aan dat bassist Cees van Es de groep gaat verlaten en The Levi's dus op zoek is naar een nieuw bandlid. De groep bracht in het verleden de EP's 'Born Easy' en 'Changing Tires' uit, won de Koninginnenach Bandwedstrijd en stond op festivals als Schollenpop, Vlietpop en Packstock. The Levi's was samen met Rene van der Zee (Cooper) bezig met de pre-productie van een nieuwe plaat en hoe dit nu verder moet zoeken presentatoren Vico Sneep en Julie Hauber voor je uit.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag