THE3rdMAN en Stukafest in Stork On Air THE3rdMAN en Stukafest in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

THE3rdMAN en Stukafest in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is THE3rdMAN te gast en belt Stork On Air met de organisatie van Stukafest.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is THE3rdMAN te gast. De groep, bestaande uit Jo de Roeck, Carlos Lake en Richie Bleijenberg, maakt (hard)rock die je terugbrengt naar de jaren '70 maar ook doet denken aan de muziek van Triggerfinger en Foo Fighters. The3rdman bracht in 2012 het debuutalbum 'Songs for Anyone' uit en werkt op dit moment aan de opvolger die in de zomer van 2014 moet uitkomen. Voordat we naar dit album kunnen luisteren, zal de band eerst op tour gaan met Golden Earring. 

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Elja Ruiter, voorzitter van Stukafest Den Haag. Het studentenkamerfestival vindt donderdag 13 februari plaats op verschillende locaties in Den Haag en kent ook dit jaar weer een bijzondere programmering. Zo zijn er bijvoorbeeld optredens van Mama Franko, Prinsenkind en Project Bongo maar kan je ook luisteren naar de verhalen van Sander van de Pavert (Lucky TV) of kijken naar de video installaties van Erik Flohr. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Nick Stein.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag