Garlic en Mehdi in Stork On Air Garlic en Mehdi in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Garlic en Mehdi in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Garlic te gast en belt Stork On Air met Talent Event winnaar Mehdi.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Garlic te gast. Het viertal, met muzikanten die eerder in bands als The Excitors, La Grâce en 27 Ways To Win waren te zien, maakt powerrock en weet op te vallen met energieke en rauwe liedjes. Garlic is pas sinds juli aan het optreden maar stond onder andere al in de grote zaal van het Paard van Troje tijdens de Rockstone Collaborations. Nadat ze eerder deze maand nog in het Paard Café tijdens Club 3voor12 Den Haag optraden, komt de band nu eindelijk langs bij Stork On Air.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Medhi Bouzidi. De 18-jarige rapper stond afgelopen vrijdag in de finale van Talent Event en ging er vandoor met de hoofdprijs. Mehdi zal ondermeer op acht Haagse festivals te zien zijn en nieuw materiaal opnemen in de Basementstudio. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Joris van der Poel.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag