Rosie en de Kopieermachine in Stork On Air Rosie en de Kopieermachine in Stork On Air

Vanavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Rosie en de Kopieermachine in Stork On Air

Vanavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vanavond is Rosie te gast en belt Stork On Air met Detlef Villerius over de eerste editie van de Kopieermachine in de Supermarkt.

Deze week in de uitzending
Vanavond is Rosie te gast. De band brengt vrijdag 31 januari het eerste album uit waarop zanger Hans Philipsen te horen is. Vier jaar geleden overleed immers Arjen Thielsch. Rosie is nu terug met het album 'Back Again'. De titel is een knipoog naar één van de eerdere cd's van de band genaamd 'Back On Track' en kent nog steeds het stevige, pure rockgeluid waar de band al zo'n 35 jaar om bekend staat. Bij Stork On Air komt Rosie praten over het nieuwe album en de feestelijke release. 

Stork On Air belt vanavond ook met Detlef Villerius. De muzikant, bekend van o.a. Spider Rico, is samen met Laura Nijhuijs (ex- Rebelle) een nieuw muzikaal initiatief gestart genaamd De Kopieermachine. De eerste editie vindt vrijdagavond plaats in de Supermarkt waarbij muzikanten van bands als Soul Sister Dance Revolution, The Deaf en Splendid los gaan op het genre indie. Wat er allemaal gaat gebeuren in de Supermarkt, zoeken de presentatoren Maureen Al en Jaco van de Waal voor je uit!

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag