The Gypsy Liars en Replayced in Stork On Air The Gypsy Liars en Replayced in Stork On Air

Vrijdag 17 januari van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

The Gypsy Liars en Replayced in Stork On Air

Vrijdag 17 januari van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vanavond zijn The Gypsy Liars, de 3voor12 Den Haag Selecteert Act van januari, te gast en belt Stork On Air met Talent Event finalist Replayced.

Deze week in de uitzending
Vanavond zijn The Gypsy Liars te gast. De band, met leden uit Den Haag en Utrecht, heeft een grote liefde voor de psychedelische blues- en indierock uit de jaren '70 en weet dit te vertalen naar een liveset waar pakkende liedjes met spannende wendingen en een energieke podiumpresentatie centraal staan. Geïnspireerd door bands als Jefferson Airplane, Dead Weather en Led Zeppelin was de vijfkoppige band al eerder te zien tijdens de Haagse Pop Week en het HPC Winterfest en zijn The Gypsy Liars nu de 3voor12 Den Haag selecteert act van januari.

Stork On Air belt vanavond ook met Replayced. De groep staat volgende week vrijdag in de finale van Talent Event en maakt o.a. kans op een geldbedrag van duizend euro, ruime media-aandacht en zeven Haagse festivaloptredens in 2014. Nadat eerder de bands B Sharp, Moore, Dead Stereo en The Icons zich winnaar mochten noemen, is nu natuurlijk de vraag wie er dit jaar met de prijzenpot vandoor gaat. De uitzending wordt gepresenteerd door Julie Hauber en Vico Sneep.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag